Vila Pipera de inchiriat

villa 5 Bedroom 4 Bathroom 2 Garage 322 ft2

Vila Pipera de inchiriat Vila superba in Pipera de inchiriat ID 2048 Vila de inchiriat in zona Pipera, in apropiere de Mega Image si Penny Market, o zona cu acces usor catre oras, cu gradinite si scoli, restaurante, etc. Vila a fost construita in 2014, suprafata terenului este de 500mp, cu o deschidere de 22ml, este singur curte, are o curte libera frumos amenajata in suprafata de 350mp. Suprafata terenului este de 500mp cu o deschidere de 22ml, are curte libera si o frumoasa gradina in suprafata de 350mp. Vila are suprafata construita de 322mp si o suprafata utila de 285mp, are parter, etaj si mansarda, este foarte spatioasa si luminoasa si foarte bine compartimentata astfel zona de zi desfasurandu-se pe suprafata parterului unde se gaseste garajul cu acces direct in casa, holul de acces, camera cu centrala, un spatiu de depozitare, o baie, bucataria deschisa catre livingul ce permite accesul in terasa de 15 mp. Zona de noapte se gaseste la etajul 2 al frumoasei vile, avand 3 dormitoare si doua bai, unul dintre dormitoare are baia proprie, celelalte doua dormitoare au acces ambele in cea de-a doua baie. La mansarda vilei este amenajat un spatiu ce poate avea diferite destinatii ca birou, sala de sport, loc de studiu, camera de copii, etc. Vila are finisaje de o calitate superioara, usile la interior fiind Pinum, gresie -Italia, parchet din lemn de bambus, jaluzele exterioare, aer conditionat, sistem de securitate, video interfon, usa de exterior si cea de garaj fiind Horman, porti automatizate. Bucataria este mobilata si utilata in totalitate, casa beneficiaza de sistem de tratare a apei, camerele sunt nemobilate.

Contact An Agent

Vila Pipera de inchiriat

Vila Pipera de inchiriat ID 2048

In apropiere de Mega Image si Penny Market, o zona cu acces usor catre oras, cu gradinite si scoli, restaurante, etc.

Constructia a fost realizata  in 2014, suprafata terenului este de 500mp, cu o deschidere de 22ml.  Este singur curte, are o curte libera frumos amenajata in suprafata de 350mp.

Suprafata terenului este de 500mp cu o deschidere de 22ml, are curte libera si o frumoasa gradina in suprafata de 350mp.

Constructia are suprafata construita de 322mp si o suprafata utila de 285mp. Are parter, etaj si mansarda, este foarte spatioasa si luminoasa si foarte bine compartimentata. Astfel zona de zi desfasurandu-se pe suprafata parterului unde se gaseste garajul cu acces direct in casa, holul de acces, camera cu centrala, un spatiu de depozitare, o baie, bucataria deschisa catre livingul ce permite accesul in terasa de 15 mp.

Zona de noapte se gaseste la etajul 2 al frumoasei vile, avand 3 dormitoare si doua bai. Unul dintre dormitoare are baia proprie, celelalte doua dormitoare au acces ambele in cea de-a doua baie.

La mansarda vilei este amenajat un spatiu ce poate avea diferite destinatii ca birou, sala de sport, loc de studiu, camera de copii, etc.

Vila are finisaje de o calitate superioara:

–  usile la interior fiind Pinum,

– gresie -Italia,

– parchet din lemn de bambus,

– jaluzele exterioare,

– aer conditionat,

– sistem de securitate,

– video interfon,

– usa de exterior si cea de garaj fiind Horman,

– porti automatizate.

Bucataria este mobilata si utilata in totalitate, casa beneficiaza de sistem de tratare a apei, camerele sunt nemobilate.

Vila Pipera de inchiriat