apartament 2 camere bucuresti

apartament 2 camere bucuresti

apartament 2 camere bucuresti

Contact An Agent

apartament 2 camere bucuresti

Bloc nou, Finalizat , parter + 3 etaje + mansarda include garsoniere , apartamente de 2 camere si 3 penthousuri pe partea de etaj 3 si Mansarda cu scara interioara de 3 camere. 

Utilitatile sunt cele ale zonei: gaze, apa, canalizare, curent. Apartamentele au centrala proprie de apartament, calorifere, balcoane cu imprejmuire de inox, suprafete considerabile intre 10 si 12 mp

Blocul va avea finisaje de lux, in acest moment lucrandu- se la ele, usi metalice de exterior, bloc cochet de 16 apartamente, fara lift.

Blocul este construit din caramida porotherm pe cadre de beton, termopane cu 5 camere, tencuiala decorativa de 2MM, polistiren de 10 cm pe exterior.

Situat foarte aproape de statia de metrou, strada este paralela cu Calea Mosilor.Locatia permite un acces rapid catre toate zonele bucurestiului intr-un timp excelent.

Anunt general

 

https://maxhome.ro/wp-content/uploads/2018/06/Anunturi_Imobiliare_gratuite_img-0520-copy.jpg

Mai multe detalii maxhome.ro

Daca iti place imobilul de camere la pretul de te rugam sa ne contactezi. Iar daca apartament 2 camere bucuresti nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;