Apartament 4 camere vanzare LIDO

Apartament LIDO

Apartament deosebit de vanzare situat in centrul capitalei, pe bulevardul Brătianu colţ cu strada Franklin, langa renumitul hotel LIDO, unde au avut loc unele dintre cele mai elegante evenimente ale perioadei interbelice si renumit pentru bazinul cu valuri artificiale. Zona este foarte vizitata datorita arhitecturii cladirilor, centre culturale precum Ateneul Roman dar si mentru renumitele terase si restaurante din centrul capitalei.

Apartamentul este situat la etajul 4/6, intr-o cladire eleganta din perioada interbelica, constructie a anului 1920, cladire prevazuta cu lift.

Suprafata totala fiind de 99mp din care 93,14 este suprafata utila la care se adauga un balcon deschis in suprafata de 2,54mp si o logie in suprafata de 2,98mp. Apartamentul este tip decomandat, are camere inalte, are un hol foarte spatios in suprafata de 14,58mp ce face accesul in fiecare camera. Este un apartament elegant, foarte luminos si are o priveliste neobstructionata. Apartamentul este mobilat si utilat, are centrala proprie, detector de gaz, usa blindata, fibra optica.

Apartamentul se preteaza pentru locuit, sediu de firma/birouri (notariat, avocatura) dar si ca investitie pentru inchiriere in sistem Airbnb/Booking.

Imobilul este incadrat la risc seismic 2.

Pret: 210 000 EU

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0766457077