Apartament finisat MODERN , 69mpu , 3 camere , zona Militari Praktiker - acest imobil are mp

Apartament finisat MODERN , 69mpu , 3 camere , zona Militari Praktiker - acest imobil are mp

Contact An Agent

Apartament finisat MODERN , 69mpu , 3 camere , zona Militari Praktiker

Alege calitatea confortul si eleganta oferite de apartamentele din Rezervelor 79 B

Va oferim compartimentare deosebita , camere spatioase si bucatarie inchisa , completata de un balcon generos toate imbinate intr-un apartament cu 3 camere cu o suprafata utila totala de 69 mp .

Fiecare apartament este dotat cu centrala autonoma BUDERUS (in condensatie) iar consumurile de energie , canalizare si gaz sunt contorizare individual.

Situat pe strada Rezervelor nr. 79B , langa statia ratb 178/138, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei dar si a statiilor ratb de legatura : 137, 62, 25, 8. Amplasarea acestuia constituie un avantaj fiind pozitionat in apropierea punctelor de interes comun printre care amintim: scoala, gradinita, centre comerciale, parcuri,clinici, banci, mijloace de transport in comun.

Apartamentul dispune de cele mai bune materile si echipamente folosite in amenajarea interioara si se preda complet finisat , modelul dorit de (gresie, faianta,usi de interior,parchet) , calorifere , prize , intrerupatoare, tamplarie PVC cu geam termopan provenienta GERMANIA , baie complet utilata , imobilul detine lift Schindler .

Detalii suplimentare pe site:

 www.militarirezervelor.ro      

0739 260 806 / 0725 744 950

https://maxhome.ro/wp-content/uploads/2019/04/_bloc-mica.jpg Mai multe detalii maxhome.ro

Daca iti place imobilul de camere la pretul de te rugam sa ne contactezi. Iar daca Apartament finisat MODERN , 69mpu , 3 camere , zona Militari Praktiker nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;