Casa 2017 la 10 min de Bucuresti Postat de Maxhome.ro Anunturi imobiliare gratuite


inchiriere, camere, unirii, rezidentimobiliare

Contact An Agent

Casa 2017 la 10 min de Bucuresti Postat de Maxhome.ro Anunturi imobiliare gratuite

Casa 2017 la 10 min de Bucuresti Postat de Maxhome.ro Anunturi imobiliare gratuite

Vand casa noua in constructie toamna 2017 in Sabareni – exterior la gri interior rosu avansat cu teren intravilan curti constructii 946 m2 (1180m2 cu drum de servitute inclus). Deschidere totala 34m la drum de servitute cu latimea de 7m.

Locuinta a fost gandita ca una de vacanta cu posibilitatea de a devenii permanenta.

Proprietatea se vinde pentru ca se pleaca din tara.
Locatie: distanta pana la sosea DJ602 aprox 60-70 m, la 2 minute de mers cu bicicleta de padure. Zona in plina dezvoltare, ansambluri de vile in apropiere. 
Despre casa: parter open space din caramida si mansarda lemn, suprafata parter 60 m2, mansarda 60m2 (inaltime 2,5m pe 40m2). Parter inaltime interioara 3m, caramida evoceramic 24cm, izolata cu polistiren expandat grafitat Swisspor LambdaPor EPS80F 80mm, tamplarie parter Salamander Streamline 76 Plus 7 camere, clasa A, feronerie Roto Germania, pachet sticla tripan 40mm 4Seasons de tip float-lowe-argon, usa intrare metalica de exterior model deosebit (izolata cu vata bazaltica si inchidere dubla, chei cu amprenta), acoperis Blachotrapez neagru mat de 0,5 grosime si sistem pluvial Novatik, cos de fum pentru semineu si semineu Chazelles din fonta 9,5 kW cu regulator tiraj pentru incalzire pe lemne amplasat intre living si bucatarie (putand incalzi si dormitoarele de la etaj prin convectia aerului ), sapa in interior, trepte exterioare de acces. Cicuitele sanitare (apa in casa) si circuitele electrice realizate. Mansarda din lemn necompartimentata cu plafonul realizat din grinzi de 10 pe 15 ce urmau a fi vizibile, inchidere mansarda exterioara cu placi Egger de tip OSB clasa 3 de 12mm, izolata pe exterior cu polistiren expandat grafitat de 80mm. Inaltime mansarda 2,5m pe o suprafata de 40m2 si spatii de depozitare inaltime 1,5 m pe o suprafata de 20m2. 
Inclinatia acoperisul a fost realizata pentru posibilitatea montarii de panouri fotovoltaice si solare. Put exterior 20m adancime, pe tub albastru Valrom, magazie generoasa pentru depozitare. Toata suprafata este imprejmuita cu gard din beton de 2m inaltime, poarta auto 4m si poarta pietonala, metalice. 
Posibilitate de cumparare a inca unui lot de teren alaturat. 
Locuinta nu este racordata in prezent la curent – fiind obtinut insa de la Enel, ATR ul aferent racordarii (subteran pentru racord trifazic). 
Despre zona – la 10 min de Bucuresti, NV, la 5-7 minute cu auto de Chitila si intrarea in Bucuresti. Acces usor de asemenea si spre Targoviste, zona de Nord a Capitalei, Soseaua de Centura, Militari, Autostrada Bucuresti-Pitesti.

https://maxhome.ro/wp-content/uploads/2018/01/-maxhome.ro-Anunturi-Imobiliare-gratuite-_imagine0291.jpg

Mai multe detalii maxhome.ro

https://maxview.ro/wp-content/uploads/2018/01/image-1-114.jpg

Casa 2017 la 10 min de Bucuresti Postat de Maxhome.ro Anunturi imobiliare gratuite
Rate this post
inchiriere, camere, unirii, rezidentimobiliare