Casa P+M singur in curte, Sura Mare, Sibiu

Contact An Agent

Sunt casa care poate fi ACASA pentru tine si familia ta

Cred ca sunt foarte potrivita pentru o familie cu copii. Afirm asta pentru ca am o suprafata de 140 mp utili (fara balcoane si terasa) dispusa pe doua nivele. La parter am un living spatios, unde iti poti invita prietenii sa petreceti clipe de neuitat. Bucataria care asteapta nerabdatoare sa fie impresurata de mireasma mancarii proaspat gatite, are o camara in imediata apropiere, pentru a depozita cele trebuincioase la prepararea mancarii, celelalte putand fi depozitate in pivnita, care este numai buna si pentru umplut cu damigene, butoaie de vin, muraturi si zacusca, borcane cu gemuri si tot ce mai doresti tu sa pastrezi pentru a consuma pe timpul iernii.

Tot la parter mai am o terasa unde poti iesi sa-ti savurezi in liniste cafeaua de dimineata, mai am o baie, si un spatiu tehnic unde este instalata centrala termica.

Daca pentru tine este importanta contemplarea cerului cu stele in toiul noptii, nu mai este nevoie sa cobori pe terasa, poti sa iesi doar pe balcon, deoarece dintre cele trei dormitoare care ocupa mansarda, doua au si balcoane. Tot la mansarda mai am o baie mare si un hol.

Am si o curte de vreo 400mp unde copiii se pot juca in voie. Eu mi-as pastra un locsor unde as planta niste plante aromatice: frunze de patrunjel, leustean, cimbru, busuioc, marar, menta, pentru ca atunci cand ai nevoie de ele la gatit sa nu mai fugi la piata sa cumperi.

Am amintit mai devreme de pivnita. Casa este construita recent si se vinde la cheie cu gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usi interioare, inclusiv calorifere si centrala termica pe gaz. Curtea pavata (in suprafata de cca.190 mp) este imprejmuita cu gard de metal plus poarta fier forjat. Cum suna pentru tine?

Am spus eu multe, doar de pret nu am zis pana acum. 69.900€ usor negociabil. Pentru a putea spune daca este rezonabil sau nu, trebuie sa vii sa ma vezi si sa simti ca pot fi acel loc pe care tu sa-l numesti ACASA.

Nu uita: comision 0% de la cumparator. De ce sa platesti mai mult? Suna acum sa-ti programezi vizionarea. Cod 1844.

Proprietatea detine camere spatioase si luminoase, camera de zi ce ofera un spatiu generos, curat, situat intr-o zona verde si linistita, o buna impartire a camerelor, o pozitionare buna, acces stradal, materiale de buna calitate, situat intr-o zona buna si linistita, o buna amplasare, asa ca astept sa fiu contactat.

Aici gasesti astefel de imobile Maxhome.ro Anunturi imobiliare gratuite

https://maxhome.ro/wp-content/uploads/2018/04/-maxhome.ro-Anunturi-Imobiliare-gratuite-_p-20151025-152015.jpg

Mai multe detalii maxhome.ro

https://maxview.ro/wp-content/uploads/2018/04/image-1-155.jpg