Casa Stretea Jud Hunedoara

Casa Stretea Jud Hunedoara

Casa Stretea Jud Hunedoara

Contact An Agent

Casa Stretea Jud Hunedoara

Vand Casa in sat Stretea,constructie noua  -aprox 3 km de Dobra Jud Hunedoara,35 km de Deva,49 km de Hunedoara (de vacanta sau locuit):

 Constructie  compusa din subsol cu beci,parter cu 2 camere,1 baie ,hol,izlolatie pod  (lemn) , la etaj posibilitate mansarda ,geamuri ,usi termopane la fiecare incapere(camere+baie),usa metalica intrare , este conectata la reteaua de apa a comunei instalatia este trasa pana in casa doar trebuie rezolvate cu un instalator legaturile ,este prevazuta cu fosa septica,  mai trebuie  imbunatatiri pentru finalizare  care raman la alegerea clientului.

Proprietatea nu detine curent electric (are instalatia finalizată în casa -doar trebuie racordata la un furnizor de energie -stalpul este aproape de proprietate: masuratoare 50 m )

Ce ar mai trebui facut la proprietate:zugraveala interior ,un tavan fals intr-o camera,ingradire fata si spate gradina,verificare conexiuni instalatie apa trasa in casa , si curent.

Acte in regula ,la zi, proprietate intabulata înscrisă în CF,suprafata totala a terenului aprox 700 metri patrati,casa +grădină,impozit platit pe 2018!

Absolut toate detaliile sunt trecute in anunt!

Nu se vinde in rate sau schimburi cu autoturisme!

Pret foarte bun, putin negociabil!

https://maxhome.ro/wp-content/uploads/2018/10/_thumbnail-1.jpg Mai multe detalii maxhome.ro

Daca iti place imobilul de camere la pretul de te rugam sa ne contactezi. Iar daca Casa Stretea Jud Hunedoara nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;