Direct dezvoltator! Apartament cu 2 camere Sos Oltenitei

Direct dezvoltator! Apartament cu 2 camere Sos Oltenitei

Direct dezvoltator! Apartament cu 2 camere Sos Oltenitei

Contact An Agent

Direct dezvoltator! Apartament cu 2 camere Sos Oltenitei

Probabil cel mai complet ansamblu rezidențial dezvoltat vreodată în zona de Sud!
Așa cum am promis, îl construim pe al doilea! Și asta, pentru că vrem să ne respectăm cuvântul, astfel încât să rămână cel mai complet ansamblu construit vreodată în zona de Sud.
Și pentru că piața imobiliară din Sud, și nu numai, a arătat deja un apetit imens pentru locuințe de top, complexul va dispune de apartamente cu două și trei camere, garsoniere, studio-uri și, în premieră, la ultimul etaj, 7 duplex-uri, fiecare cu câte o terasă spațioasă.
Proprietățile se înscriu în linia investițiilor sigure, asta însemnând că, datorită poziției și a nivelului de dotare și finisare, nu se vor devaloriza în timp. Astfel, un apartament în complexul nostru poate reprezenta o investiție profitabilă, indiferent de fluctuațiile pieței imobiliare.
Acest al doilea bloc se bucură de o arhitectură îndrăzneață, asemenea primului, modernă și, putem afirma cu mândrie, originală. Așa cum apartamentele sunt compartimentate cu iscusință, împletind confortul cu utilitatea, tot așa arhitectura pe care i-am conferit-o complexului împletește eficiența cu estetica.
Dispus pe S+P+7E, complexul este construit cu simț de răspundere și în concordanță cu normele de siguranță prevăzute de legislația în vigoare. Cele 91 de proprietăți puse în piață sunt în mare parte decomandate, cu excepția studio-urilor, vor fi finisate la cheie și dotate cu materiale de la unele dintre cele mai bune companii europene de pe piața de profil.
Complexul bifează o bilă albă și datorită amplasării lui: într-o zonă care-ți permite să ajungi rapid în oricare parte a capitalei, fie că te deplasezi cu metroul sau alegi autobuzele ori tramvaiul. Din căminul tău, nu faci mai mult de trei minute până la stația de tramvai, aceasta deoarece se află chiar în fața complexului. Totodată, ești la numai 10 minute de mers pe jos până la stația de metrou Apărătorii Patriei, iar dacă te decizi ca, după o zi de muncă să te destinzi la o cafea, un film sau cumpărături, Sun Plaza este la numai 3 minute de mers cu mașina.
Apartamentele pot fi achiziționate și cu credit ipotecar. Iar noi îți punem la dispoziție GRATUIT specialiști care să te consilieze și să te sprijine în cazul în care te decizi să achiziționezi o locuință prin credit.
Prețul afișat nu include T.V.A.-ul aferent de 5 %.

https://maxhome.ro/wp-content/uploads/2019/01/_olympus-residence-2-1110×623.jpg Mai multe detalii maxhome.ro

Daca iti place imobilul de camere la pretul de te rugam sa ne contactezi. Iar daca Direct dezvoltator! Apartament cu 2 camere Sos Oltenitei nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;