Garsoniera 30 mp, 2 min RATB- Sos Oltenitei

Garsoniera 30 mp, 2 min RATB- Sos Oltenitei

Garsoniera 30 mp, 2 min RATB- Sos Oltenitei

Contact An Agent

Garsoniera 30 mp, 2 min RATB- Sos Oltenitei

Va prezint o garsoniera spatioasa, modern compartimentata, cu o suprafata totala utila de 30 mp, situata in nou ansamblu .Ansamblul se regaseste intr-o zona rezidentiala noua, linistita, ceea ce face din aceasta locatie o alegere excelenta, datorita apropierii de centre comerciale, scoli, cat si de mijloacele de transport in comun din zona.
Structura de rezistenta a imobilului este alcatuita din stalpi si cadre de beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm si izolat cu polistiren de 10 cm. Imobilul este bransat la toate utilitatile orasului, fiecare apartament fiind contorizat individual.
Imobilul propus spre vanzare este disponibil la etajul 1 si se vinde complet finisat cu: gresie si faianta, parchet laminat, geam termopan cu tamplarie PVC, obiecte sanitare moderne in baie, centrala termica proprie 24 kW, calorifere din otel, prize si intrerupatoare, usi de interior din lemn si usa metalica antiefractie la intrare.
Compartimentarea interioara este ingenios gandita, astfel incat sa ofere un confort sporit al spatiului locativ si o eficienta maxima a acestuia, format din: hol, living luminos, dormitor spatios, bucatarie inchisa, baie si un balcon cu acces din living si dormitor.
Rezidentii acestui ansamblu vor beneficia de locuri de parcare amenajate si delimitate si de spatii verzi.
Loc de parcare inclus in pret!

https://maxhome.ro/wp-content/uploads/2019/01/_blue-residence.jpg Mai multe detalii maxhome.ro

Daca iti place imobilul de camere la pretul de te rugam sa ne contactezi. Iar daca Garsoniera 30 mp, 2 min RATB- Sos Oltenitei nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;