Garsoniera, parter, zona Tractorul-Brasov

Garsoniera, parter, zona Tractorul-Brasov

Garsoniera, parter, zona Tractorul-Brasov

Contact An Agent

Garsoniera, parter, zona Tractorul-Brasov

Vand garsoniera, parter, zona Tractorul-Brasov,

Intr-o zona noua a Brasovului, foarte aproape de zona Mall Coresi, dezvoltam un ansmablu rezidential cu 2 blocuri, cu 220 de apartamente . Foarte aproape de statia de autobuz- 10 minute pe jos.Construit pe o suprafata  de aproximativ 10000 mp, ansamblul va beneficia de spatii verzi, alei pavate si zone de joaca.

Situate pe strada Nicolae Labis nr 52D, blocurile sunt  pe un regim de inaltime de P+2 E + Mansarda, cu 2 lifturi si sunt realizate architectural cat sa permita acelasi grad de lumina in toate apartamentele.

 Primul bloc este finalizat, in acest moment se lucreaza la partile comune ale acestuia, amenajarea apartamentelor déjà achizitionate. Apartamentul se vinde la cheie: gresia, faianta, parchetul, obiectele sanitare, usile de interior fiind alese din magazinele de specialitate de catre comparator in limita unui buget alocat.

Acceptam orice forma de plata: Cash, Credit Ipotecar

Garsoniera  are o suprafata de 37 mp, compartimentat in hol , bucatarie open-space si living, baie  si o terasa de 6.35 mp, situat pe parterul blocului pe partea de Nord 

Imobilul ofera curat, situat intr-o zona verde si linistita, o buna amplasare, o pozitionare buna, camera de zi ce ofera un spatiu generos, materiale de buna calitate, o buna impartire a camerelor, situat intr-o zona buna si linistita, acces stradal, camere spatioase si luminoase, asa ca astept sa fiu contactat.

Aici gasesti astefel de imobile Maxhome.ro Anunturi imobiliare gratuite dar sa nu uitam de

asa incat daca esti multumit de imobilul

contactati vanzatorul (vezi mai jos)
daca nu ati gasit ce cautati va rugam sa ne contactati

https://maxhome.ro/wp-content/uploads/2018/05/-maxhome.ro-Anunturi-Imobiliare-gratuite-_parter-ap-8-2.jpg

Mai multe detalii maxhome.ro

https://maxview.ro/wp-content/uploads/2018/05/image-1-337.jpg

Daca iti place imobilul de camere la pretul de te rugam sa ne contactezi. Iar daca Garsoniera, parter, zona Tractorul-Brasov nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;