Inchiriere 2 camere lux lângă Mall Promenada

Armstrong Imobiliare va oferă un superb apartament situat în zona de nord a Bucureștiului ansamblul rezidential de ultima clasa situat în vecinătatea Mall Promenada, la 10 minute de Parc Herastrau. Fie ca esti un impatimit al naturii si-ti doresti sa petreci timpul liber in spatii deschise sau ca alegi sa fii aproape de jobul tau, aceasta oaza de liniste iti ofera urmatoarele avantaje: 

1 minut de Muzeul Aviatiei Romane, 2 minute pana la statia de metrou Pipera și 3 minute departare de Oracle, Phillips, Orange, Softintelligence, complexul Skanska Romania si multe alte corporatii. Apartamentul beneficiazia de un loc de parcare (subteran sau suprateran) inclus in pretul chiriei.  Are o terasa cu o suprafata de 27m si vedere libera – neintrerupta si scurgere integrata la nivel granular, fatada ventilata, portar disponibil pentru nevoile tale 24/7 si intrare privata securizata, 2 lifturi marca Schindler astfel ca siguranta ta sa fie pe primul loc. Apartamentul este amenajat de Designer, cu atentie la fiecare detaliu sporind utilitatea si confortul spatiului: Bucatarie si Living au climatizare smart integrata in tavan cu multiple moduri de operare fie de la panoul de comanda sau de pe telefonul tau mobil, incalzire in pardoseala cu controlul temperaturii direct de la panoul de comanda sau de pe telefonul tau mobil, smart video interfon cu posibilitate a primi si face apeluri directe catre receptie si alti locatari in caz de urgenta. Canapea din gama de lux, Extensibila si foarte, foarte CONFORTABILA, scaune hoteliere din catifea, special create pentru spatiul si cromatica apartamentului in care tu vei locui, uscator si masina de spalat  de rufe silentioase integrate, masina de spalat vase silentioasa integrata, televizor 4K de ultima generatie cu AirPlay si Netflix, fibra optica cu o viteza de 1GB/secunda fiind de mare ajutor pentru cei care lucreaza de acasa sau vad filme HD, bucatarie din MDF vopsit, cu un plus de finisaj, unde gatitul este o placere, pantofare si cuiere lucrate manual, insula spcial proiectata pentru a aduce familia si prietenii intr-un singur loc central cu vedere deschisa catre televizor chiar si cand esti așezat, dressinguri foarte spatioase, unde hainele iti stau drepte pe umerase sau impachetate in sertare bine compartimentate, oglinzi din pardoseala si pana in tavan ca sa te vezi din cap si pana in picioare indiferent de ocazie. Dormitorul are pat de lux cu saltea hoteliera contribuind un somn odhnitor si dimineti pline de vigoare, perdele din catifea, gama de lux hoteliera de cea mai inalta calitate, zona de lucru ajustabila, comoda cu un plus de intimitate, climatizare programabila ajustadu-ti atat temperatura cat si umiditatea aerului. Baie este amenajata cu cabina de dus cu functii multiple si oglinzi cu led, corpuri de iluminat oferind lumina ambianta pentru toate momentele zilei sau noptii, ventilatie incorporata in tavan. Preț. 950 euro TVA inclus.

Pentru a va convinge ca acest apartament are potentialul de a deveni casa dumneavoastra, va invitam sa faceti o vizionare cat mai curand. 

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0766457077