Inchiriere vila Alba Iulia-Burebista - acest imobil are mp

Inchiriere vila Alba Iulia-Burebista - acest imobil are mp

Contact An Agent

Inchiriere vila Alba Iulia-Burebista

Va propunem   o superba vila construita in perioada anilor 1996-1997,  vila structurata pe Subsol+Parter+3 etaje. Suprafata utila  este de 400 mp. Vila este amenajata momentan  ca spatiu de birouri.

Vila are  o amprenta la sol de 148mp si curte de 279mp, este situata in apropiere de Rond Alba Iulia, Bd. Burebista si  Mall Vitan.   Are in total  11 camere, 1 bucatarie, 4 bai, 3 holuri, balcoane, 1 terasa generoasa la etajul 3 ce ofera o frumoasa priveliste . Subsolul este  incalzit si este amenajat in spatii de depozitare. Etajul 1 ofera un spatiu amenajat in stil elegant  cu semineu si pardoseala din marmura si curtea un loc pentru relaxare si gratar.  Locuri de parcare: 4 (1 in garaj, 3 in curtea imobilului) si posibilitatea de a parca in fata proprietatii. Imobilul beneficiaza de usa masiva din lemn la intrare, AC, marmura, parchet, geamuri termopan, centrala termica si alarma. Alte detalii: Zona rezidentiala linistita, acces rapid la mijoace de transport si magazine-Mega Image non-stop, Mall Vitan, Kaufland, la cativa pasi se afla renumitele terase si restaurante de pe Bd. Decebal, in zona se gasesc scoli, gradinite, piata, etc. Cladirea se preteaza pentru  birouri, cabinet avocatura, after school, cabinet medical dar si locuinta.

https://maxhome.ro/wp-content/uploads/2019/04/_20190131-112744-1024×498.jpg Mai multe detalii maxhome.ro

Daca iti place imobilul de camere la pretul de te rugam sa ne contactezi. Iar daca Inchiriere vila Alba Iulia-Burebista nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;