Inchiriez apartament 3 camere in zona Turda Bucuresti

condo 2 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 120 ft2

Inchiriez apartament 3 camere in zona Turda Bucuresti

Inchiriez apartament 3 camere in zona Turda Bucuresti Apartament cu 3 camere de inchiriat in zona Turda Apartament cu 3 camere de inchiriat in zona Turda ID 1676 Apartamentul este disponibil pentru inchiriere, este situat in zona Turda-Ion Mihalache, are 3 camere, are suprafata de 120mp, este tip decomandat, intr-o cladire noua din anul 2008, la etajul 4. Este compartimentat in living si dining acestea fiind in suprafata de 50mp, are doua dormitoare, doua balcoane, parcare. Apartamentul are finisaje moderne, de buna calitate, amenajat, mobilat si utilat modern, TV-LCD-HD, aer conditionat, centrala proprie, masina de spalat cu uscator, paza non-stop.

Contact An Agent

Inchiriez apartament 3 camere in zona Turda Bucuresti

Inchiriez apartament 3 camere  in zona Turda Bucuresti

ID 1676

Inchiriez apartament 3 camere  in zona Turda Bucuresti apartamentul este disponibil pentru inchiriere, este situat in zona Turda-Ion Mihalache.

Are 3 camere, are suprafata de 120mp, este tip decomandat, intr-o cladire noua din anul 2008, la etajul 4.

Este compartimentat in living si  dining acestea fiind in suprafata de 50mp, are doua dormitoare, doua balcoane, parcare.

Apartamentul are finisaje moderne, de buna calitate, amenajat, mobilat si utilat modern, TV-LCD-HD, aer conditionat, centrala proprie, masina de spalat cu uscator, paza non-stop.

Daca iti place imobilul condo de 2 camere la pretul de 950 te rugam sa ne contactezi. Iar daca Inchiriez apartament 3 camere in zona Turda Bucuresti nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;