Inchiriez apartament penthouse Herastrau Bucuresti

penthouse 3 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage 220 ft2

Inchiriez apartament penthouse Herastrau Bucuresti

Inchiriez apartament penthouse Herastrau Bucuresti Apartament tip penthouse cu 4 camere, cladire din 2008, parcare subterana, cladire amplasata la 2 minute de parc. Apartamentul este foarte bine compartimentat, zona de zi fiind separata printr-un hol de zona de noapte. Bucataria este inchisa, este mobilata si utilata, loc de servit masa, living foarte spatios cu acces intr-o terasa de 22 mp cu vedere catre parcul Herastrau, doua dormitoare cu baie proprie, un dormitor cu acces la cea de-a treia baie amplasata pe hol, cea de-a doua terasa in suprafata de 22 mp serveste alte doua dormitoare. Apartamentul are finisaje de o calitate ridicata, baile sunt utilate, are un dressing spatios, accesul din parcare cu liftul.

Contact An Agent

Inchiriez apartament penthouse Herastrau Bucuresti

Inchiriez apartament penthouse Herastrau Bucuresti

ID 2152

Inchiriez apartament penthouse Herastrau Bucuresti apartament tip penthouse cu 4 camere, cladire din 2008.

Are parcare subterana, cladire amplasata la 2 minute de parc.

Apartamentul este foarte bine compartimentat, zona de zi fiind separata printr-un hol de zona de noapte.

Bucataria este inchisa, este mobilata si utilata, loc de servit masa, living foarte spatios cu acces intr-o terasa de 22 mp cu vedere catre parcul Herastrau.

Doua dormitoare cu baie proprie, un dormitor cu acces la cea de-a treia baie amplasata pe hol, cea de-a doua terasa in suprafata de 22 mp serveste alte doua dormitoare.

Apartamentul are finisaje de o calitate ridicata, baile sunt utilate, are un dressing spatios, accesul din parcare cu liftul.

 

Daca iti place imobilul penthouse de 3 camere la pretul de 1500 EU te rugam sa ne contactezi. Iar daca Inchiriez apartament penthouse Herastrau Bucuresti nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;