Inchiriez apartament penthouse lux Herastrau Bucuresti

penthouse lux 4 Bedroom 41 Bathroom 282 ft2

Inchiriez apartament penthouse lux Herastrau Bucuresti

Inchiriez apartament penthouse lux Herastrau Bucuresti Herastrau penthouse LUX ID 2154 Herastrau penthouse LUX ID 2154 Va prezentam un luxos penthouse, ce se intinde pe 3 etaje, accesul se face cu liftul direct in apartament, apartamentul are un lift separat de cel de acces ce face accesul la cele 3 etaje. Suprafata totala este de 282 mp, este compartimentat in 5 camere, are un living spatios, cu un superb dining, doua bucatarii, una fiind zona de gatit, fiecare camera cu acces in baia proprie, bai mari ce ofera practic doua spatii, zona de dus si zona de jacuzzi, dressing pe fiecare etaj, are o frumoasa terasa de 42mp. Apartamentul este amenajat recent, mobilat si utilat in totalitate, finisaje lux, mobilier de foarte buna calitate, lux.

Contact An Agent

Inchiriez apartament penthouse lux Herastrau Bucuresti

 Inchiriez apartament penthouse lux Herastrau Bucuresti

ID 2154

Inchiriez apartament penthouse lux Herastrau Bucuresti va prezentam un luxos penthouse, ce se intinde pe 3 etaje.

Accesul se face cu liftul direct in apartament, apartamentul are un lift separat de cel de acces ce face accesul la cele 3 etaje.

Suprafata totala este de 282 mp, este compartimentat in 5 camere, are un living spatios, cu un superb dining.

Are doua bucatarii, una fiind zona de gatit.

Fiecare camera cu acces in baia proprie, bai mari ce ofera practic doua spatii, zona de dus si zona de jacuzzi, dressing pe fiecare etaj, are o frumoasa terasa de 42mp.

Apartamentul este amenajat recent, mobilat si utilat in totalitate, finisaje lux, mobilier de foarte buna calitate, lux.

Daca iti place imobilul penthouse lux de 4 camere la pretul de 4700 EU te rugam sa ne contactezi. Iar daca Inchiriez apartament penthouse lux Herastrau Bucuresti nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;