RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Inchiriere Apartament 2 Camere Aviatiei-Ibis - acest imobil are mp

RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Inchiriere Apartament 2 Camere Aviatiei-Ibis - acest imobil are mp

Contact An Agent

RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Inchiriere Apartament 2 Camere Aviatiei-Ibis

RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti va ofera spre INCHIRIAT

APARTAMENT 2 CAMERE AVIATIEI-IBIS

Zona Aviatiei este parte integrata a sectorului 1, de aceea va invit sa descoperiti aceasta zona deosebita care cuprinde in marea majoritate toate nevoile !

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Aviatiei, pe Strada Prometeu, in imobil cu acces stradal si vedere mixta din imediata apropiere de Parc Herastrau.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 1 al imobilului de 4 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 79 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 57 de mp, iar daca includem si cele 2 balcoane de care dispune apartamentul se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 67 mp.

Mentionez ca apartamentul a fost renovat recent si se inchiriaza mobilat si utilat !!

Constructia este finalizata in anul 1981, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Aviatiei una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.

 Daca se doreste ca acest apartament situat pe Strada Prometeu, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona Aviatiei acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Aviatiei dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Soseaua Pipera, Strada Capitan Alexandru Serbanescu, Barbu Vacarescu, Aurel Vlaicu, Parc Herastrau, Starda Nicolae G. Caramfil, Promenada Mall.

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.


Vederea din apartament este mixta, iar accesul este stradal.

Apartamentul care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat, este orientat cardinal pe EST si pe VEST, beneficiind astfel de lumina naturala.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de inchiriere si de vanzare in zona Aviatiei, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/inchirieri-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-bucuresti-oferta-inchiriere-apartament-2-camere-aviatiei-ibis/2176

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: MARIAN POPA                                                                                                           

TELEFON: 0740.620.112

E-MAIL: marian.popa@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro  

          www.imobiliare-unirii.ro

          www.apartamenteunirii.ro

          www.apartamente-vitan.ro

          www.imobiliare-bucurestene.ro

https://maxhome.ro/wp-content/uploads/2019/03/_realkom-agentie-imobiliara-bucuresti-oferta-inchiriere-apartament-2-camere-aviatiei-ibis.jpg Mai multe detalii maxhome.ro

Daca iti place imobilul de camere la pretul de te rugam sa ne contactezi. Iar daca RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Inchiriere Apartament 2 Camere Aviatiei-Ibis nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;