RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Vanzare Vila 6 Camere Berceni-Cartier Mamina

RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Vanzare Vila 6 Camere Berceni-Cartier Mamina

RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Vanzare Vila 6 Camere Berceni-Cartier Mamina

Contact An Agent

RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Vanzare Vila 6 Camere Berceni-Cartier Mamina

Agentia Imobiliara Realkom va ofera spre vanzare o adevarata oaza de liniste, un loc de relaxare intr-o superba zona verde, toate acestea la pachet cu o Vila extrem de frumoasa si spatioasa, amplasata in zona Comunei Berceni, Cartier Mamina, pe malul lacului.

Construita in anul 2010, vila este structurata din parter si mansarda, unde se gasesc livingul, cele 4 dormitoare, bucataria, cele 5 grupuri sanitare , dressingul si un open-space generos la mansarda, avand in total o suprafata utila de 284 mp, iar daca includem terasa si casa scarii, se ajunge la o suprafata utila totala de 300 mp.

Suprafata construita este de 360 mp, amprenta vilei fiind de 196 mp, in timp ce terenul pe care este amplasata vila se intinde pe nu mai putin de 1123 mp. Un plus al acestei proprietati il constituie spatiul verde al curtii generoase, foarte bine intretinut, precum si garajul spatios. 

Constructia de beton si BCA aduce un plus major in ceea ce priveste stabilitatea imobilului si, in special, siguranta dumneavoastra. In ceea ce priveste confortul, acesta este asigurat de finisajele superioare precum marmura Egipt, parchet fag, usi stejar, etc.

Vila detine toate actele si autorizatiile necesare si se este bransata la retelele de apa, gaze, curent si canalizare, avand toate aceste facilitati.

In vecinatatea constructiei intalnim Primaria Berceni, Lacul Berceni, restaurante, cafenele, gradinita, scoala, parc, drum urban, piata, hotel.

Asadar, va oferim spre vanzare o vila spatioasa, de 2 nivele, amplasata intr-o zona verde si cu liniste din belsug, ce beneficiaza de lumina naturala pe tot parcursul zilei datorita pozitionarii sale cardinale perfecte.

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia, va asteptam la o vizionare, vila putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

www.realkom.ro

http://realkom.ro/anunt/vanzari-casevile/realkom-agentie-imobiliara-bucuresti-oferta-vanzare-vila-6-camere-berceni-cartier-mamina/2064

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: FLORIN STANICA

MOBIL: 0736.333.063

E-MAIL: florin.stanica@realkom.ro  

WEB: www.realkom.ro   

         www.imobiliare-unirii.ro

         www.apartamenteunirii.ro

         www.imobiliare-bucurestene.ro

https://maxhome.ro/wp-content/uploads/2018/10/_realkom-agentie-imobiliara-oferta-vanzare-berceni-cartier-mamina.jpg Mai multe detalii maxhome.ro

Daca iti place imobilul de camere la pretul de te rugam sa ne contactezi. Iar daca RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Vanzare Vila 6 Camere Berceni-Cartier Mamina nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;