RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Vanzare Vila 7 Camere Branesti-Pasarea

RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Vanzare Vila 7 Camere Branesti-Pasarea

RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Vanzare Vila 7 Camere Branesti-Pasarea

Contact An Agent

RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Vanzare Vila 7 Camere Branesti-Pasarea

Agentia Imobiliara Realkom va ofera spre vanzare o adevarata oaza de liniste, un loc de relaxare intr-o superba zona verde, toate acestea la pachet cu o Vila extrem de frumoasa si spatioasa, amplasata in zona Comunei Branesti, Sat Pasarea.

Construita in anul 2016, vila este structurata pe 3 nivele, parter,  etaj si mansarda, unde se gasesc livingul, cele 3 dormitoare, 1 birou, camera tehnica, bucataria, cele 4 grupuri sanitare , dressingul si un open-space generos la mansarda, avand in total o suprafata utila de 272 mp, iar daca includem si balconul deschis, cele 2 terase si casa scarii, se ajunge la o suprafata utila totala de 338 mp.

Suprafata construita este de 404 mp,amprenta vilei fiind de 118 mp, in timp ce terenul pe care este amplasata vila se intinde pe nu mai putin de 549 mp. Un plus al acestei proprietati il constituie spatiul verde al curtii generoase, foarte bine intretinut, precum si cele 2 terase din lemn construite cu mult bun gust. 

Constructia de beton si caramida aduce un plus major in ceea ce priveste stabilitatea imobilului si, in special, siguranta dumneavoastra.

Vila detine toate actele si autorizatiile necesare si se este bransata la retelele de apa, gaze, curent si canalizare, avand toate aceste facilitati.

In vecinatatea constructiei intalnim Padurea Pantelimon, Primaria Branesti, restaurante, cafenele, gradinita, scoala, parc, drum urban, piata, hotel.

In ceea ce priveste comisionul, nu este cazul sa va faceti griji, acesta este de 0%.

Asadar, va oferim spre vanzare o vila spatioasa, de 3 nivele, amplasata intr-o zona verde si cu liniste din belsug, ce beneficiaza de lumina naturala pe tot parcursul zilei datorita pozitionarii sale cardinale perfecte.

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia, va asteptam la o vizionare, vila putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

www.realkom.ro

http://realkom.ro/anunt/vanzari-casevile/realkom-agentie-imobiliara-bucuresti-oferta-vanzare-vila-7-camere-branesti-pasarea/2065

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: FLORIN STANICA

MOBIL: 0736.333.063

E-MAIL: florin.stanica@realkom.ro  

WEB: www.realkom.ro   

         www.imobiliare-unirii.ro

         www.apartamenteunirii.ro

         www.imobiliare-bucurestene.ro

https://maxhome.ro/wp-content/uploads/2018/10/_realkom-agentie-imobiliara-oferta-vanzare-vila-7-camere-branesti-pasarea.jpg Mai multe detalii maxhome.ro

Daca iti place imobilul de camere la pretul de te rugam sa ne contactezi. Iar daca RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Vanzare Vila 7 Camere Branesti-Pasarea nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;