RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Vanzare Vila Corbeanca-Paradisul Verde

RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Vanzare Vila Corbeanca-Paradisul Verde

RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Vanzare Vila Corbeanca-Paradisul Verde

Contact An Agent

RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Vanzare Vila Corbeanca-Paradisul Verde

Agentia Imobiliara Realkom va ofera spre vanzare o adevarata oaza de liniste intr-o superba zona verde, toate acestea la pachet cu o Vila extrem de frumoasa si spatioasa, amplasata in zona Corbeanca-Paradisul Verde

Construita in anul 2013, vila este structurata pe 1 nivel, unde se gasesc livingul generos, 1 dormitor, 1 birou, bucataria, cele 2 grupuri sanitare , dressingul, 3 camere tehnice si 1 garaj, avand in total o suprafata utila de 264 mp, iar suprafata utila totala de 267 mp.

Suprafata construita este de 320 mp,amprenta vilei fiind de 273 mp, in timp ce terenul pe care este amplasata vila se intinde pe nu mai putin de 1196 mp.

Constructia de beton si caramida, placata cu piatra naturala, aduce un plus major in ceea ce priveste stabilitatea imobilului si, in special, siguranta dumneavoastra.

Vila detine toate actele si autorizatiile necesare si se este bransata la retelele de apa, gaze, curent si canalizare, avand toate aceste facilitati.

In vecinatatea constructiei intalnim Paradisul Verde, Primaria Corbeanca, DN1, restaurante, cafenele, gradinita, scoala, parc, drum urban, piata, hotel, aeroport.

In ceea ce priveste comisionul, nu este cazul sa va faceti griji, acesta este de 0%.

Asadar, va oferim spre vanzare o vila spatioasa amplasata intr-o zona verde si cu liniste din belsug, ce beneficiaza de lumina naturala pe tot parcursul zilei datorita pozitionarii sale cardinale perfecte.

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia, va asteptam la o vizionare, vila putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

www.realkom.ro

http://www.realkom.ro/anunt/vanzari-casevile/realkom-agentie-imobiliara-bucuresti-oferta-vanzare-vila-corbeanca-paradisul-verde/1982

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: FLORIN STANICA

MOBIL: 0736.333.063

E-MAIL: florin.stanica@realkom.ro  

WEB: www.realkom.ro   

         www.imobiliare-unirii.ro

         www.apartamenteunirii.ro

         www.imobiliare-bucurestene.ro

https://maxhome.ro/wp-content/uploads/2018/07/_realkom-agentie-imobiliara-oferta-vanzare-vila-corbeanca-paradisul-verde.jpg Mai multe detalii maxhome.ro

Daca iti place imobilul de camere la pretul de te rugam sa ne contactezi. Iar daca RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti Oferta Vanzare Vila Corbeanca-Paradisul Verde nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;