RealKom Agentie Imobiliara Oferta Vanzare Apartament 3 Camere Stefan cel Mare-Stadion Dinamo-Comision 0%

RealKom Agentie Imobiliara Oferta Vanzare Apartament 3 Camere Stefan cel Mare-Stadion Dinamo-Comision 0%

RealKom Agentie Imobiliara Oferta Vanzare Apartament 3 Camere Stefan cel Mare-Stadion Dinamo-Comision 0%

Contact An Agent

RealKom Agentie Imobiliara Oferta Vanzare Apartament 3 Camere Stefan cel Mare-Stadion Dinamo-Comision 0%

RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti va ofera spre VANZARE

APARTAMENT 3 CAMERE STEFAN CEL MARE-STADION DINAMO

Comision 0% la comparator !

Zona Stefan cel Mare este parte integrata a sectorului 2, de aceea va invit sa descoperiti aceasta zona deosebita care cuprinde in marea majoritate toate nevoile !

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Stefan cel Mare, pe Soseaua Stefan cel Mare, in imobil cu acces stradal si vedere mixta din imediata apropiere de Stadionul Dinamo, Barbu vacarescu.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 8 al imobilului de 9 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 75 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 58 de mp, iar daca includem si balconul de care dispune apartamentul se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 61 mp.

Constructia este finalizata in anul 1962, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din bca, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Stefan cel Mare una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.

Mentionez ca apartamentul mobilat si utilat modern, a fost renovat integral in 2017, iar blocul a fost reabilitat anul acesta (2018) !!

 Daca se doreste ca acest apartament situat in zona Stefan cel Mare, pe Soseaua Stefan cel Mare, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Stefan cel Mare dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Stadion Dinamo, Strada Barbu Vacarescu, Calea Dorobanti, Calea Floreasca, Parcul Circului, Dorobanti, Piata Victoriei.

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.


Vederea din apartament este mixta, iar accesul este stradal.

Apartamentul care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din lemn, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat, mobile de Lem’s este orientat cardinal pe NORD si pe SUD, beneficiind astfel de lumina naturala.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de vanzare si inchiriere in zona Stefan cel Mare, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

http://realkom.ro/anunt/vanzari-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-bucuresti-oferta-vanzare-apartament-3-camere-stefan-cel-mare-comision-0/2072

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: NATANAEL POSTOLACHE

WWW.REALKOM.RO

MOBIL: 0723.620.114

E-MAIL: natanael.postolache@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

          www.imobiliare-unirii.ro

          www.apartamenteunirii.ro

          www.apartamente-vitan.ro

          www.imobiliare-bucurestene.ro

https://maxhome.ro/wp-content/uploads/2018/10/_realkom-agentie-imobiliara-bucuresti-oferta-vanzare-apartament-3-camere-bucuresti-stefan-cel-mare-stadion-dinamo..jpg Mai multe detalii maxhome.ro

Daca iti place imobilul de camere la pretul de te rugam sa ne contactezi. Iar daca RealKom Agentie Imobiliara Oferta Vanzare Apartament 3 Camere Stefan cel Mare-Stadion Dinamo-Comision 0% nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;