Agentie imobiliara sector 3

Oferta vanzare 2 camere priveliste catre lac Tei

Se vinde apartament superb cu o superba priveliste.

Face parte dintr-un ansamblu rezidential ce a fost finalizat in 2008 si dispune de paza permanenta si supraveghere video, curte interioara, sali de fitness si squash cu circuit inchis, loc de joaca pentru copii, spatii verzi.

Apartamentul este situat la etajul 7 din 9, suprafata totala fiind de 68, 04 mp, include si o boxa de 5mp. Apartamentul este spatios, are bucatarie deschisa catre camera de zi, dormitor spatios, ambele camere avand o priveliste superba catre lac.
Accesul catre acesta este
usor atat din centrul orasului, prin bulevardul Barbu Vacarescu, cat si din zona comerciala de nord, pe starda Aviator Serbanescu.

Transportul in comun este de asemenea bine reprezentat, in zona circuland numeroase linii RATB de suprafata. In subteranul ansamblului se desfasoara doua subsoluri destinate in mare parte locurilor de parcare si anexelor pentru locuinte.

In aceste doua subsoluri sunt amplasate , in afara locurilor de parcare , spatii pentru aparare civila spatii pentru posturi de transformare si grup electrogen etc.

Circulatia carosabila in interiorul ansamblului se face pe conturul exterior al acestuia iar pentru intrarea in parcarea subterana sunt proiectate doua cai de acces. Pretul este de 175000 euro

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0766457077