Vanzare apartament 4 camere Herastrau

Vanzare apartament 4 camere Herastrau

Vanzare apartament 4 camere Herastrau

Contact An Agent

Vanzare apartament 4 camere Herastrau

Va propunem un frumos si spatios apartament in zona de nord a capitalei, cu priveliste catre Soseaua Nordului, parc si lacul Regele Mihai I al Romaniei, fost Herastrau.

Apartamentul face parte dintr-un ansamblu finalizat in anul 2008 ce cuprinde 5 scari. Beneficiaza de parcare subterana, paza dar si monitorizare video. Zona este cotata ca fiind cea mai buna zona a capitalei, parcul este la cativa metri de mers pe jos, zona ofera locuri de joaca, terenuri de tenis, gradinite, scoli, restaurante, magazine, hypermarket, Mall.

Apartamentul este situat la etajul 5/6. Are suprafata totala de 180 mp si este foarte bine compartimentat avand delimitate zona de zi de zona de noapte, in 4 camere, dining, 3 bai, 2 holuri, 2 terase de 24 mp fiecare. Finisajele sunt de foarte buna calitate, placaje pereti si pardoseli bai si bucatarie cu marmura, obiecte sanitare- Hatria, parchet Dibetou din lemn masiv exotic, terase degivrate si bai prevazute cu incalzire in pardoseala, instalatii de sonorizare,sistem de alarma pe terase, echipare cu corpuri de iluminat,

bucatarie mobilata si echipata cu electrocasnice inclusiv masina de spalat vase, dormitoare spatioase cu spatiu destinat pentru dressing si cu acces in terase, zugraveli vopsea lavabila, usi interior albe, usa intrare apartament blindata cu incuietori tip Mottura, copertine parasolar pe terase, aer conditionat Daikin multisplit.

Pretul este de 450 000 euro si include un loc de parcare subteran.

https://maxhome.ro/wp-content/uploads/2018/12/_dsc-0638-1024×683.jpg Mai multe detalii maxhome.ro

Daca iti place imobilul de camere la pretul de te rugam sa ne contactezi. Iar daca Vanzare apartament 4 camere Herastrau nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;