Vânzare vilă Balotești ID: #1106

Vânzare vilă Balotești ID: #1106

Vânzare vilă Balotești ID: #1106

Contact An Agent

Vânzare vilă Balotești ID: #1106

ID: # 1106  Vânzare casă Ilfov-Balotești, P+1 mansardat, construcție din 2015 la roșu sau gri, 4 camere și dependințe, confort decomandat, realizată cu structură pe cadre, grinzi, stâlpi și planșee din beton armat, fundație din beton armat, șarpanta are structură din lemn și învelitoare din țiglă ceramică, închiderile perimetrale ale vilei sunt realizate cu zidărie din blocuri ceramice eficiente de 38cm. grosime, compartimentările interioare din blocuri ceramice de 15cm. respectiv 10cm. grosime, tâmplăria exterioară este din P.V.C. cu geam termoizolant, asigurând o protecție corespunzătoare atât din punct de vedere termic cat și acustic, ușa de acces în imobil este metalică, ușă de acces la garaj este secțională cu telecomandă, accesul în incinta locuinței este prevăzută cu pavele prefabricate pietonale.

PARTER are suprafață construită = 104.06mp din care suprafață utilă = 79.43mp și este compus din: garaj auto, vestibul, hol + casa scării, grup sanitar cu geam aerisire, bucătărie, cameră de zi, birou și terasă exterioară.

ETAJ MANSARDAT are suprafață construită = 104.06mp, din care suprafață utilă = 71.83mp și este compus din: hol+ casa  scării, 3 băi, 3 dormitoare. Finisajele interioare sunt la roșu sau gri, iar cele exterioare sunt cu tencuială decorativă de exterior, sunt asigurate utilitățile astfel că fiecare vilă în parte dispune de racordarea la rețele precum canalizare, energie electrică ( curenți slabi și curenți tari), gaze naturale, telefonie, cablu tv și internet.
Dispune de o panoramă spectaculoasă, foarte aproape de lacul Balotești !
Prețul = 135.000Euro ușor negociabil + comision Agenție = 2%+TVA

Mai multe detalii maxhome.ro

Daca iti place imobilul de camere la pretul de te rugam sa ne contactezi. Iar daca Vânzare vilă Balotești ID: #1106 nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;