Vila de vanzare Dorobanti capitale

Vila superba situata  in zona Dorobanti-capitale, se afla la cativa pasi de Piata Victoriei. Cladirea este stil MAURO-Florentin.  Datorita amplasarii in zona Dorobanti, are acces foarte usor catre nordul capitalei, centrul (la 10 minute de mers pe jos-Romana), acces catre parcuri, toate mijloacele de transport, scoli, gradinite, spitale. Un atuu este ca terenul in suprafata de 850 mp are deschidere la 3 strazi, 2 deschideri de -23ml si o deschidere de 20 ml.

Vila este construita in perioada 1939-1945 de un renumit arhitect si este structurata in demisol, parter, etaj si mansarda care se desfasoara pe o suprafata de 960 mp. Amprenta casei fiind de 300 mp. Vila este o bijuterie arhitecturala a stilului MAUR. Se prezinta in conditii foarte bune. Vila are o superba gradina cum rar gasesti la o casa in centrul capitalei.

Are in total 16 camere, 3 bucatarii, 6 bai, 6 balcoane si 2 terase de 60 mp ambele. Vila beneficiaza de o superba curte amenajata cu flori, gazon dar si posibilitate de parcare, 2garaje cu acces direct din strada.

Vila se preteaza pentru locuit, ambasada, scoala, gradinita, restaurant sau chiar un proiect nou imobiliar pe teren.

Vecinatati:

Piata Dorobanti
Dorobanti Capitale
Spitalul Grigore Alexandrescu
Iancu de Hunedoara
Piata Victoriei
Iancu de Hunedoara

Pret: 3 100 000 EU

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Hotline
0766457077