Vila Pipera de inchiriat

Vila Pipera de inchiriat

Vila Pipera de inchiriat

Vila Pipera de inchiriat ID 2048

In apropiere de Mega Image si Penny Market, o zona cu acces usor catre oras, cu gradinite si scoli, restaurante, etc.

Constructia a fost realizata  in 2014, suprafata terenului este de 500mp, cu o deschidere de 22ml.  Este singur curte, are o curte libera frumos amenajata in suprafata de 350mp.

Suprafata terenului este de 500mp cu o deschidere de 22ml, are curte libera si o frumoasa gradina in suprafata de 350mp.

Constructia are suprafata construita de 322mp si o suprafata utila de 285mp. Are parter, etaj si mansarda, este foarte spatioasa si luminoasa si foarte bine compartimentata. Astfel zona de zi desfasurandu-se pe suprafata parterului unde se gaseste garajul cu acces direct in casa, holul de acces, camera cu centrala, un spatiu de depozitare, o baie, bucataria deschisa catre livingul ce permite accesul in terasa de 15 mp.

Zona de noapte se gaseste la etajul 2 al frumoasei vile, avand 3 dormitoare si doua bai. Unul dintre dormitoare are baia proprie, celelalte doua dormitoare au acces ambele in cea de-a doua baie.

La mansarda vilei este amenajat un spatiu ce poate avea diferite destinatii ca birou, sala de sport, loc de studiu, camera de copii, etc.

Vila are finisaje de o calitate superioara:

–  usile la interior fiind Pinum,

– gresie -Italia,

– parchet din lemn de bambus,

– jaluzele exterioare,

– aer conditionat,

– sistem de securitate,

– video interfon,

– usa de exterior si cea de garaj fiind Horman,

– porti automatizate.

Bucataria este mobilata si utilata in totalitate, casa beneficiaza de sistem de tratare a apei, camerele sunt nemobilate.

Vila Pipera de inchiriat