Apartament de lux de inchiriat studio Decebal ID 187

studio 1 Bedroom 1 Bathroom 0 Garage 40 ft2

Apartament de lux de inchiriat studio Decebal ID 187

Apartament de lux de inchiriat studio Decebal ID 187 Apartament de lux de inchiriat tip studio Apartament de lux de inchiriat tip studio ID 187 Va oferim pentru inchiriere o superba locuinta, tip studio, stil lux, amenajata cu arhitect, finisaje de foarte buna calitate, mobilier nou, modern, centrala proprie, geamuri tip frantuzesc ce ofera o superba priveliste. Este un apartament cu personalitate pentru chirias cu personalitate. Este foarte luminos. Face parte dintr-o constructie noua, finalizata recent-2016. Pozitionarea cladirii ofera un acces usor catre toate zonele capitalei. Acces la doua statii de metrou. Hypermarket in vecinatate. Are o compartimentare foarte buna, camera fiind unita cu terasa inchisa in stil frantuzesc, acces la mall, parc, Decebal-Burebista. Preferabil termen lung. Apartament de lux de inchiriat tip studio ID 187 Va oferim pentru inchiriere o superba locuinta, tip studio, stil lux, amenajata cu arhitect, finisaje de foarte buna calitate, mobilier nou, modern, centrala proprie, geamuri tip frantuesc ce ofera o superba priveliste. Este un apartament cu personalitate pentru chirias cu personalitate. Este foarte luminos. Are o compartimentare foarte buna, camera fiind unita cu terasa inchisa. preferabil termen lung.

Contact An Agent

Apartament de lux de inchiriat studio Decebal ID 187

Apartament de lux de inchiriat studio Decebal

Apartament de lux de inchiriat studio Decebal  ID 187. Va oferim pentru inchiriere o superba locuinta, tip studio, stil  lux, amenajata cu arhitect, finisaje de foarte buna calitate, mobilier nou, modern, centrala proprie. Geamuri tip frantuzesc ce ofera o superba priveliste. Este un apartament cu personalitate pentru chirias cu personalitate. Este foarte luminos.  Face parte dintr-o constructie noua, finalizata recent-2016. Pozitionarea cladirii ofera un acces usor catre toate zonele capitalei. Acces la doua statii de metrou. Hypermarket in vecinatate. Are o compartimentare foarte buna, camera fiind unita cu terasa inchisa in stil frantuzesc, acces la mall, parc, Decebal-Burebista. Preferabil termen lung.

Daca iti place imobilul studio de 1 camere la pretul de 380 Eu te rugam sa ne contactezi. Iar daca Apartament de lux de inchiriat studio Decebal ID 187 nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;