Cladire de inchiriat in Brincoveanu ID 340

villa 30 Bedroom 28 Bathroom 12 Garage 1350 ft2

Cladire de inchiriat in Brincoveanu ID 340

Cladire de inchiriat in Brincoveanu ID 340 Cladire de inchiriat in Brincoveanu Cladire de inchiriat in Brincoveanu ID 340 Va oferim pentru inchiriere o cladire noua, an 2016, in zona Brincoveanula doar cateva minute de mers pe jos de Oraselul Copiilor si statia de metrou Brincoveanu. Accesul este usor din bulevard. Vila este amplasata intr-o zona foarte linistita si civilizata. O zona aerista unde se gasesc numai case si vile cochete. Constructia are subsol, parter, 3 etaje si pod. Are curte libera de 216 mp si o terasa de aproximativ 60 mp. Suprafata totala este de 1350 mp. A fost gandita ca fiind un hotel. Parterul este de 200mp, necompartimentat, se poate amenaja o bucatarie, sunt deja grupurile sanitare compartimentate si se lucrareaza la partea de finisare. Etajul este deja compartimentat in 8 camere. Parterul poate fi inchiriat separat. Se preteaza pentru diferite activitati- sala GYM, terasa, restaurant. Sau toata cladirea pentru scoala, gradinita, birouri si sali de conferinte, firme de IT, etc.

Contact An Agent

Cladire de inchiriat in Brincoveanu ID 340

Cladire de inchiriat in Brincoveanu

Cladire de inchiriat in Brincoveanu ID 340

Va oferim pentru inchiriere o cladire noua, an 2016, in zona Brincoveanula doar cateva minute de mers pe jos de Oraselul Copiilor si  statia de metrou Brincoveanu.

Accesul este usor din bulevard. Vila este amplasata intr-o zona foarte linistita si civilizata. O zona aerista unde se gasesc numai case si vile cochete.

Constructia are subsol, parter,  3 etaje si pod. Are curte libera de 216 mp si o terasa de aproximativ 60 mp. Suprafata totala este de 1350 mp. A fost gandita ca fiind un hotel. Parterul este de 200mp, necompartimentat, se poate amenaja o bucatarie, sunt deja grupurile sanitare compartimentate si se lucrareaza la partea de finisare. Etajul este deja compartimentat in 8 camere.

Parterul poate fi inchiriat separat. Se preteaza pentru diferite activitati- sala GYM, terasa, restaurant. Sau toata cladirea pentru scoala, gradinita, birouri si sali de conferinte, firme de IT, etc.

Daca iti place imobilul villa de 30 camere la pretul de 8000 EU te rugam sa ne contactezi. Iar daca Cladire de inchiriat in Brincoveanu ID 340 nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;