Inchiriere 3 camere Bd. Unirii ID 1684

Apartament 2 Bedroom 2 Bathroom 0 Garage 80 ft2

Inchiriere 3 camere Bd. Unirii ID 1684

Inchiriere 3 camere Bd. Unirii ID 1684 Inchiriere 3 camere Unirii Inchiriere 3 camere Unirii ID 1684 Rezident Imobiliare va ofera un apartament cu 3 camere disponibil pentru inchiriere. Este un apartament in suprafata de 80 mp, situat la etajul 6/8 al unui bloc din vecinatatea magazinului Unirea. Apartamentul este tip  decomandat, zona de zi, doua dormitoare, doua bai una are cada cea de-a doua cabina de dus, este foarte curat, renovat in totalitate recent. Este mobilat si utilat totul nou si modern. Ofera  priveliste mixta,  bulevard dar si  in spate,   balcon inchis si spatios, dressing spatios. Apartamentul este utilat cu tot ce trebuie, aer conditionat, TV, internet, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, inclusiv vesela si prosoape, lenjerie de pat, fier de calcat si masa de calcat, etc.

Contact An Agent

Inchiriere 3 camere Bd. Unirii ID 1684

 

Rezident Imobiliare va ofera un apartament cu 3 camere disponibil pentru inchiriere.

Este un apartament in suprafata de 80 mp, situat la etajul 6/8 al unui bloc din vecinatatea magazinului Unirea.

Apartamentul este tip  decomandat, zona de zi, doua dormitoare, doua bai una are cada cea de-a doua cabina de dus, este foarte curat, renovat in totalitate recent. Este mobilat si utilat totul nou si modern. Ofera  priveliste mixta,  bulevard dar si  in spate,   balcon inchis si spatios, dressing spatios. Apartamentul este utilat cu tot ce trebuie, aer conditionat, TV, internet, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, inclusiv vesela si prosoape, lenjerie de pat, fier de calcat si masa de calcat, etc.

Daca iti place imobilul Apartament de 2 camere la pretul de 750 EU te rugam sa ne contactezi. Iar daca Inchiriere 3 camere Bd. Unirii ID 1684 nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;