Inchiriere apartament 2 camere Vitan Rin

Apartament 1 Bedroom 1 Bathroom 65 ft2

Inchiriere apartament 2 camere Vitan Rin

Inchiriere apartament 2 camere Vitan Rin Va oferim un apartament spatios intr-un ansamblu rezidential din  zona Vitan. Ansamblul beneficiaza de paza si acces pe baza de cartela, monitorizare non-stop, spatii amenajate pentru copii, acces centru SPA cat si restaurante, birouri, centre medicale. Apartamentul este foarte spatios, luminos si bine izolat. Este tip decomandat cu bucatarie deschisa. Are finisaje moderne, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, aer conditionat, centrala proprie. Este mobilat si utilat in totalitate.

Contact An Agent

Inchiriere apartament 2 camere Vitan Rin

Inchiriere apartament 2 camere Vitan Rin

Inchiriere apartament 2 camere Vitan Rin ID 2089

Va oferim un apartament spatios intr-un ansamblu rezidential din  zona Vitan. Ansamblul beneficiaza de paza si acces pe baza de cartela, monitorizare non-stop, spatii amenajate pentru copii, acces centru SPA cat si restaurante, birouri, centre medicale. Apartamentul este confort 1, decomandat, are suprafata de 68 mp. Are un hol spatios, bucatarie deschisa cu bar catre camera de zi, loc de servit masa. Din camera de zi se face accesul in terasa deschisa. Dormitorul este foarte spatios cu pat de mijloc, dressing, noptiere. Baia este spatioasa, utilata, are cada. Este un apartament finisat, are parchet, gresie, faianta, geam termopan cu rama pvc de culoare alb, usa metalica. Incalzirea se face cu centrala proprie, costurile sunt foarte mici si datorita faptului ca exista o izolatie foarte buna a cladirii, benefica la costuri si mai ales confortului. Este mobilat si utilat in totalitate.

 

Daca iti place imobilul Apartament de 1 camere la pretul de 450 EU te rugam sa ne contactezi. Iar daca Inchiriere apartament 2 camere Vitan Rin nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;