Inchiriere vila Pipera

villa 5 Bedroom 5 Bathroom 5 Garage 650 ft2

Inchiriere vila Pipera Rezident Imobiliare va ofera o superba vila intr-o zona aerisita, o zona linistita ce-ti ofera atmosfera unei frumoase vacante datorita amplasarii intr-un ansamblu rezidential cu monitorizare non-stop, 2 piscini generoase, garaj propriu pentru 2 masini, locuri de joaca pentru copii, comunitate inchisa (majoritatea fiind expati cu copii la Scoala Americana). Vila are o suprafata totala de 650 m², din care 466,56 m² fiind suprafata utila, plus curte proprie de 350 m², 1 garaj interior cu actionare automata cu 2 locuri de parcare si 3 locuri exterioare. Vila are 5 dormitoare, 5 bai, toate dormitoarele avand dressing si baie proprie. Are un living de 80 m² cu semineu, o bucatarie spatioasa cu crama, o biblioteca, spatiu de menaj, centrala proprie cu boiler, aer conditionat in fiecare camera, jaluzele exterioare la fiecare fereastra si plasa de tantari, spatiu de depozitare 40 m², 2 balcoane, terasa amenajata cu gratar. Finisajele sunt de cea mai buna calitate, top.
inchiriere, camere, unirii, rezidentimobiliare

Contact An Agent

Inchiriere vila Pipera

Inchiriere vila Pipera

Inchiriere vila Pipera

Rezident Imobiliare va ofera o superba vila intr-o zona aerisita, o zona linistita ce-ti ofera atmosfera unei frumoase vacante datorita amplasarii intr-un ansamblu rezidential cu multe spatii amenajate pentru petrecerea timpului liber.

Ansamblul beneficiaza de  monitorizare non-stop, 2 piscini generoase, garaj propriu pentru 2 masini, locuri de joaca pentru copii, comunitate inchisa (majoritatea fiind expati cu copii la Scoala Americana).
Vila are o suprafata totala  de 650 m², din care 466,56 m² fiind suprafata utila, plus curte proprie de 350 m², 1 garaj interior cu actionare automata cu 2 locuri de parcare si 3 locuri exterioare. Vila are  5 dormitoare, 5 bai, toate dormitoarele avand dressing si baie proprie cat si sauna.

Are un living de 80 m² cu semineu,  o bucatarie  spatioasa cu crama, o  biblioteca, spatiu de menaj, centrala proprie cu boiler, aer conditionat in fiecare camera, jaluzele exterioare la fiecare fereastra si plasa de tantari, spatiu de depozitare 40 m², 2 balcoane, terasa amenajata cu gratar.

Finisajele sunt de cea mai buna calitate, top.

inchiriere, camere, unirii, rezidentimobiliare