Inchiriere vila Pipera

Inchiriere vila Pipera

Rezident Imobiliare va ofera o superba vila intr-o zona aerisita, o zona linistita ce-ti ofera atmosfera unei frumoase vacante datorita amplasarii intr-un ansamblu rezidential cu multe spatii amenajate pentru petrecerea timpului liber.

Ansamblul beneficiaza de  monitorizare non-stop, 2 piscini generoase, garaj propriu pentru 2 masini, locuri de joaca pentru copii, comunitate inchisa (majoritatea fiind expati cu copii la Scoala Americana).
Vila are o suprafata totala  de 650 m², din care 466,56 m² fiind suprafata utila, plus curte proprie de 350 m², 1 garaj interior cu actionare automata cu 2 locuri de parcare si 3 locuri exterioare. Vila are  5 dormitoare, 5 bai, toate dormitoarele avand dressing si baie proprie cat si sauna.

Are un living de 80 m² cu semineu,  o bucatarie  spatioasa cu crama, o  biblioteca, spatiu de menaj, centrala proprie cu boiler, aer conditionat in fiecare camera, jaluzele exterioare la fiecare fereastra si plasa de tantari, spatiu de depozitare 40 m², 2 balcoane, terasa amenajata cu gratar.

Finisajele sunt de cea mai buna calitate, top.

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0766457077