Inchiriere vila Pipera

villa 5 Bedroom 5 Bathroom 5 Garage 650 ft2

Inchiriere vila Pipera

Inchiriere vila Pipera Inchiriere vila Pipera Rezident Imobiliare va ofera o superba vila intr-o zona aerisita, o zona linistita ce-ti ofera atmosfera unei frumoase vacante datorita amplasarii intr-un ansamblu rezidential cu monitorizare non-stop, 2 piscini generoase, garaj propriu pentru 2 masini, locuri de joaca pentru copii, comunitate inchisa (majoritatea fiind expati cu copii la Scoala Americana). Vila are o suprafata totala de 650 m², din care 466,56 m² fiind suprafata utila, plus curte proprie de 350 m², 1 garaj interior cu actionare automata cu 2 locuri de parcare si 3 locuri exterioare. Vila are 5 dormitoare, 5 bai, toate dormitoarele avand dressing si baie proprie. Are un living de 80 m² cu semineu, o bucatarie spatioasa cu crama, o biblioteca, spatiu de menaj, centrala proprie cu boiler, aer conditionat in fiecare camera, jaluzele exterioare la fiecare fereastra si plasa de tantari, spatiu de depozitare 40 m², 2 balcoane, terasa amenajata cu gratar. Finisajele sunt de cea mai buna calitate, top.

Contact An Agent

Inchiriere vila Pipera

Inchiriere vila Pipera

Rezident Imobiliare va ofera o superba vila intr-o zona aerisita, o zona linistita ce-ti ofera atmosfera unei frumoase vacante datorita amplasarii intr-un ansamblu rezidential cu multe spatii amenajate pentru petrecerea timpului liber.

Ansamblul beneficiaza de  monitorizare non-stop, 2 piscini generoase, garaj propriu pentru 2 masini, locuri de joaca pentru copii, comunitate inchisa (majoritatea fiind expati cu copii la Scoala Americana).
Vila are o suprafata totala  de 650 m², din care 466,56 m² fiind suprafata utila, plus curte proprie de 350 m², 1 garaj interior cu actionare automata cu 2 locuri de parcare si 3 locuri exterioare. Vila are  5 dormitoare, 5 bai, toate dormitoarele avand dressing si baie proprie cat si sauna.

Are un living de 80 m² cu semineu,  o bucatarie  spatioasa cu crama, o  biblioteca, spatiu de menaj, centrala proprie cu boiler, aer conditionat in fiecare camera, jaluzele exterioare la fiecare fereastra si plasa de tantari, spatiu de depozitare 40 m², 2 balcoane, terasa amenajata cu gratar.

Finisajele sunt de cea mai buna calitate, top.

Daca iti place imobilul villa de 5 camere la pretul de 3500 EU te rugam sa ne contactezi. Iar daca Inchiriere vila Pipera nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;