Inchiriez apartament 3 camere Rahova ID 1679

condo 2 Bedroom 1 Bathroom 0 Garage 63 ft2

Inchiriez apartament 3 camere Rahova ID 1679

Inchiriez apartament 3 camere Rahova ID 1679 Apartament de inchiriat 3 camere Rahova Apartament de inchiriat 3 camere Rahova ID 1679 Rezident Imobiliare va ofera un apartament situat la 15 minute de Piata Unirii, acces direct cu RATB(tramvai si masina), zona linistita cu loc de joaca pentru copii, spatii verzi, scoli, masini, gradinite. Este situat la etajul 1 al unui bloc de 4 etaje, reabilitat termic, scara curata si amenajata. Este compartimentat in 3 camere, are o suprafata de 63mp, este tip semidecomandat, are doua holuri dintre care unul foarte spatios, 1 balcon inchis cu termopan, este renovat, mobilat si utilat in totalitate.

Contact An Agent

Inchiriez apartament 3 camere Rahova ID 1679

Inchiriez partament 3 camere  Rahova

 

Inchiriez partament 3 camere  Rahova ID 1679

Rezident Imobiliare va ofera un apartament  situat la 15 minute de Piata Unirii, acces direct cu RATB(tramvai si masina).

Zona linistita  cu loc de joaca pentru copii, spatii verzi, scoli, masini, gradinite.

Este situat la etajul 1 al unui bloc de 4 etaje, bloc  reabilitat termic, scara curata si amenajata.

Este compartimentat in 3 camere, are o suprafata de 63mp, este tip semidecomandat, are doua holuri dintre care unul foarte spatios, 1 balcon inchis cu termopan, este renovat recent, foarte curat,  mobilat si utilat in totalitate, unul dintre dormitoare au mobilier nou.

Daca iti place imobilul condo de 2 camere la pretul de 350 EU te rugam sa ne contactezi. Iar daca Inchiriez apartament 3 camere Rahova ID 1679 nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;