Inchiriez Penthouse in Herastrau nordului ID 1664

penthouse 2 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 158 ft2

Inchiriez Penthouse in Herastrau nordului ID 1664

Inchiriez Penthouse in Herastrau nordului ID 1664 Penthouse in Herastrau de inchiriat Penthouse in Herastrau de inchiriat ID 1664 Va oferim un superb penthouse in zona Herastrau, in vecinatatea Le Club si Sat Francez, restaurante si cafenele in zona, acces DN si aeroport. Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential cu parcare subterana, finalizat in 2009, este in suprafata totala de 158mp din care suprafata utila este de 120mp restul fiind terasa. Este compartimentat in 3 camere, bucatarie inchisa, dining si living cu acces in terasa, dormitor matrimonial, hol spatios, a doua baie amenahata cu cabina de dus. Finisajele sunt in stil contemporan, de o calitate superioara. Se inchiriaza mobilat si utilat cu un loc de parcare in subteran.

Contact An Agent

Inchiriez Penthouse in Herastrau nordului ID 1664

 

Inchiriez Penthouse in Herastrau nordului

Inchiriez Penthouse in Herastrau ID 1664

Va oferim un superb penthouse in zona Herastrau nordului, in vecinatatea Le Club si Sat Francez, restaurante si cafenele in zona, acces DN si aeroport. Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential cu parcare subterana, finalizat in 2009.

E este in suprafata totala de 158mp din care suprafata utila este de 120mp restul fiind terasa.

Este compartimentat in 3 camere, bucatarie inchisa, dining si living cu acces in terasa, dormitor matrimonial, hol spatios, a doua baie amenahata cu cabina de dus.

Finisajele sunt in stil contemporan, de o calitate superioara. Se inchiriaza mobilat si utilat cu un loc de parcare in subteran.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=17vyo9HPQSU[/embedyt]

Daca iti place imobilul penthouse de 2 camere la pretul de 1500 EU te rugam sa ne contactezi. Iar daca Inchiriez Penthouse in Herastrau nordului ID 1664 nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;