Vanad 2 camere in bloc nou Vitan Mall ID 1576

Apartament 1 Bedroom 1 Bathroom 55 ft2

Vanad 2 camere in bloc nou Vitan Mall ID 1576

Vanad 2 camere in bloc nou Vitan Mall ID 1576 Vanare 2 camere in bloc nou Vitan Mall ID 1576 Vanare 2 camere in bloc nou Vitan Mall ID 1576 Va oferim un apartament cu doua camere, etajul 2, intr-o cladire noua, constructie 2016, cladire ce se afla in vecinatatea Mall-ului din Vitan, o zona si amplasare excelenta, cu acces imediat la mijloace de transport-RATB-Calea Vitan cat si doua statii de metrou. Apartamentul este tip decomandat, confort 1, are un spatiu generos in hol ce permite amenajarea unui dressing, un living cu bucatarie deschisa si cu acces in balconul tip logie, separat camera de dormit si un alt hol ce poate fi amenajat ca un dressing. Are centrala proprie, gresie, paianta, parchet, termopan, usa metalica, este luminos, peretii interiori sunt din caramida, accesul de la parter se face cu doua lifturi.

Contact An Agent

Vanad 2 camere in bloc nou Vitan Mall ID 1576

Vanad 2 camere in bloc nou Vitan Mall

ID 1576

Vanad 2 camere in bloc nou Vitan Mall va oferim un apartament cu doua camere, etajul 2, intr-o cladire noua, constructie 2016.

Cladire ce se afla in vecinatatea Mall-ului din Vitan, o zona  si amplasare excelenta.

Are acces imediat la mijloace de transport-RATB-Calea Vitan cat si doua statii de metrou.

 

Daca iti place imobilul Apartament de 1 camere la pretul de 75000 EU te rugam sa ne contactezi. Iar daca Vanad 2 camere in bloc nou Vitan Mall ID 1576 nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;