Vand apartament nou 3 camere Alba Iulia ID 355

Condo 2 Bedroom 2 Bathroom 0 Garage 139 ft2

Vand apartament nou 3 camere Alba Iulia ID 355

Vand apartament nou 3 camere Alba Iulia ID 355 Vanzare 3 camere Alba Iulia Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezzidential din centrul capitalei. Apartamentul este luminos si foarte spatios, are suprafata de 139 mp. Este un apartament bine compartimentat, zona de zi este separata de zona de noapte. Zona de zi este formata din bucatarie deschisa, dining, living si acces in terasa. Apartamentul are zona de noapte formata din dormitor matrimonial, un dormitor si o baie cu acces din holul care uneste cele doua dormitoare.Apartamentele se predau finisate, bai mobilate si utilate, bucatarie mobilata.

Contact An Agent

Vand apartament nou 3 camere Alba Iulia ID 355

Vand apartament 3 camere Alba Iulia

Vand apartament 3 camere Alba Iulia.

Ansamblu ce ofera paza si monitorizare video, spatii verzi, loc de joaca, acces piscina.

Apartamentul este luminos si foarte spatios, are suprafata de 139 mp.

Este un apartament bine compartimentat, zona de zi este separata de zona de noapte.

Zona de zi este formata din bucatarie deschisa, dining, living si acces in terasa.

Apartamentul are zona de noapte formata din dormitor matrimonial, un dormitor si o baie cu acces din holul care uneste cele doua dormitoare.Apartamentele se predau finisate, bai mobilate si utilate, bucatarie mobilata.

Pret-173 550 euro.

Daca iti place imobilul Condo de 2 camere la pretul de 173 550 EU te rugam sa ne contactezi. Iar daca Vand apartament nou 3 camere Alba Iulia ID 355 nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;