Vand apartament Herastrau 4 camere Nordului ID 539

Condo 3 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage 190 ft2

Vand apartament Herastrau 4 camere Nordului ID 539

Vand apartament Herastrau 4 camere Nordului ID 539 vand apartament Herastrau 4 camere Rezident Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 4 camere, situat in zona de nord a capitalei, mai exact in apropiere de parcul Herastrau. Face parte dintr-un ansamblu rezidential ce ofera centru SPA, parcare, paza, restaurant. Are suprafata totala de 190mp, este tip decomandat, are living, dining, dormitoare fiecare cu baie proprie, bucataria este deschisa catre dining si living. Are finisaje de o calitate superioara, tip lux.

Contact An Agent

Vand apartament Herastrau 4 camere Nordului ID 539

Vand apartament Herastrau 4 camere Nordului

Vand apartament Herastrau 4 camere nordului ID 539

Rezident Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 4 camere, situat in zona de nord a capitalei, mai exact in apropiere de parcul Herastrau.

Face parte dintr-un ansamblu rezidential ce ofera  acces la centru SPA, parcare subterana, paza, restaurant.

Apartamentul are suprafata totala de 190mp, este tip decomandat, fiind compartimentat in  living, dining,  3 dormitoare fiecare cu baie proprie, bucataria este deschisa  cu bar catre dining si living.

Apartamentul are finisaje de o calitate superioara, stil contemporan, bucatarie mobilata si utilata full, bai mobilate si utilate.

Locul constructiei ofera o frumoasa priveliste.

Vand apartament Herastrau 4 camere Nordului

Daca iti place imobilul Condo de 3 camere la pretul de 390 K eu te rugam sa ne contactezi. Iar daca Vand apartament Herastrau 4 camere Nordului ID 539 nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;