Vanzare 3 camere Mall Vitan

penthouse 2 Bedroom 2 Bathroom 100 ft2

Vanzare 3 camere Mall Vitan

Vanzare 3 camere Mall Vitan Vanzare 3 camere Mall Vitan Vanzare 3 camere Mall Vitan ID 357 Apartament de vanzare tip penthouse intr-o cladire noua finalizata in 2017.  Apartamentul este compartimentat in 3 camere, este spatios avand o suprafata de 100mp. Este luminos si ofera o superba priveliste din terasa  frumos amenajata.  Are bucatarie deschisa amenajata  cu insula aceasta delimitand cele doua zone, camere spatioase. Apartamentul are finisaje de  lux  si este amenajat cu arhitect. Este mobilat si utilat in totalitate cu mobilier modern si de o calitate superioara.  Se vinde cu toate piesele de mobilier. 

Contact An Agent

Vanzare 3 camere Mall Vitan

Vanzare 3 camere Mall Vitan

Vanzare 3 camere Mall Vitan ID 357

Apartament de vanzare tip penthouse intr-o cladire noua finalizata in 2017.  Apartamentul este compartimentat in 3 camere, este spatios avand o suprafata de 100mp. Este luminos si ofera o superba priveliste din terasa  frumos amenajata.  Are bucatarie deschisa amenajata  cu insula aceasta delimitand cele doua zone, camere spatioase. Apartamentul are finisaje de  lux  si este amenajat cu arhitect. Este mobilat si utilat in totalitate cu mobilier modern si de o calitate superioara.  Se vinde cu toate piesele de mobilier.

 

Daca iti place imobilul penthouse de 2 camere la pretul de 175 k EU te rugam sa ne contactezi. Iar daca Vanzare 3 camere Mall Vitan nu reprezinta ce cutai pe site pune o intrebare si vom cauta pentru tine
Agentie imobiliara Bucuresti - Armstrong Imobiliare
;