Vila superba in Balotesti

 

 

Proprietatea pe care o vom prezenta este unul dintre acele locuri speciale pe care ne dorim mereu sa le revedem, care ne transmit energie, liniste si ne atrag prin farmecul lor tulburator – un spatiu in care oricine si-ar dori sa revina sau sa isi petreaca viata.

La doar 15 km de capitala, in zona din jurul Bucurestiului cu cel mai curat aer (masuratorile de puritate a aerului plaseaza constant aceasta zona pe prima pozitie in ultimii 20 de ani), departe de agitatia metropolitana, se situeaza o comunitate de vile amplasate intre padure si lac, intr-un peisaj magic, ce are in prim-plan lacul curat, bine intretinut, cu pontoane luminate, curti ingrijite, vegetatie abundenta si nenumarate oportunitati de relaxare si agrement in proximitate.

Va vom prezenta una dintre aceste vile care asteapta noi proprietari care sa ii continue povestea.

Proprietatea este amplasata pe o strada cu acces usor, in zona de lux, in vecinatatea padurii si a multor vile elegante si cochete, fiind edificata pe un teren in suprafata totala de 1,000 mp, cu deschidere la lac, unde se gaseste pontonul.

Terenul este amenajat ingrijit, atat cu pavaj, cat si cu gazon, diferiti arbusti, flori si o multime de pomi fructiferi. In spatele casei este amplasata o piscina cu dimensiuni 8*5 mp si dependinte (doua magazii, baie de serviciu pentru curte, camine utilitare, etc.).

In curte au fost construite doua case:

  1. Casa mica” sau casa de oaspeti, construita pe un singur nivel (parter + pod), are suprafata de 55 mp si este compusa dintr-un hol spatios, din care se face accesul atat in bucataria deschisa catre camera de zi, cat si in dormitorul cu dressing walk-in sau in baie;

  2. Casa mare” ce constituie elementul principal al proprietatii, este o vila superba compusa din demisol, parter, etaj si pod.

Vila isi primeste oaspetii cu o intrare principala impunatoare, printr-un hol spatios ce conduce catre zona de living si dining. Din acest hol porneste scara care urca spre etaj, iar in partile laterale ale holului se deschid intrarile catre bucatarie si apoi camara, respectiv catre scara care conduce in demisol.

Casa mare are o suprafata construita totala de 420 mp si a fost finalizata in anul 2013.

Parterul este compus din: birou, baie, bucatarie foarte spatioasa, inchisa, avand anexata o camara incapatoare, de asemenea inchisa, apoi dining, living si in prelungirea acestuia, terasa.

Livingul generos are peretii semnificativ mai inalti fata de restul etajului, fiind situat cu cateva trepte mai jos fata de dining si are peretele dinspre lac vitrat. Livingul este dotat cu un superb semineu functional pe lemne. Din living se iese pe o terasa de 36 mp, acoperita cu structura din lemn masiv. Atat din living, cat si din terasa, se deschide privirii o priveliste de poveste, spre lac.

Din terasa se coboara pe ambele laturi ale acesteia catre piscina si curte sau gradina.

La demisol se gasesc: camera centralei, hol spatios, garsoniera cu baie inclusa, debara amenajata sub casa scarii, 3 camere spatioase care pot capata diverse destinatii.

La etaj se afla zona de dormitoare, compusa din trei dormitoare spatioase, fiecare dintre ele avand propriul balcon. Se remarca in mod deosebit dormitorul matrimonial, in suprafata de 32 mp, cu baie privata in care se face accesul direct din dormitor. Dormitorul matrimonial este utilat cu un dressing spatios si are peretele dinspre lac complet vitrat, ceea ce permite proprietarilor sa se bucure de o priveliste senzationala catre lac, indiferent de anotimp.

Celelalte doua dormitoare de la etaj au suprafete egale (16 mp fiecare) si din cele doua dormitoare se ajunge prin hol catre ce-a de a doua baie de la etaj. In plus, din hol se face accesul catre un dressing walk-in mai mic.

Vila are o structura extrem de solida, subsolul este construit integral din beton armat, cu pereti de 35 cm grosime. Pentru edificarea acestei constructii au fost folosite exclusiv materiale de cea mai buna calitate la nivelul anului 2013. Invelitorile celor doua case sunt acoperite cu tigla ceramica. Toate usile, balustradele, etc. sunt din stejar masiv, parterul este placat cu marmura ocru si este incalzit cu sistem de incalzire in pardoseala. Finisajele de o calitate superioara, imbinate cu bunul gust al proprietarilor, dau frumustea fantastica a acestui camin.

Regasim un stil clasic, cu usoare accente contemporane, iar prezenta dominanta a mobilierului masiv, extrem de vechi, aduce in prim-plan sugestii care au legatura cu istoria, valoarea, respectul pentru vechi, traditiile crestine, pasiunea pentru istorii de toate soiurile.

Casa se vinde mobilata (partial sau total) si utilata.

#

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Realizare case inteligente | Papuci slapi femei fete baieti barbati | private detectives in London | Inchiriere hala Theodor Pallady | Florarie Jiului | Linie productie peleti | Avocat bun bucuresti | Apartamente case noi București | Mihai Bravu Residence | Advertoriale SEO | Agentie de Publicitate | Servicii SEO | Inchiriere vila Deva | Inchiriere apartament Herastrau | Vanzare vila Balotesti | Detectiv particular Bucuresti | Agentie imobiliara sector 1 | Servicii SEO prima pagina GOOGLE |
Qries | Qries
0766457077